Tap Takeover w Barcelonie w ramach Piwnego Mostu WRCLW – NaparBCN
Jeden z najwspanialszych pubów na świecie. Podobnie jak u nas – pub przy browarze. Browar NaparBCN uznany został w tym roku przez RateBeer za najlepszy NOWY pub w Hiszpanii. Marka kultowa Naparbier. Pub i restauracja zaprojektował Lázaro Rosa-Violán, chyba dziś najbardziej międzynarodowy hiszpański projektant – www.lazarorosaviolan.com/en Almodowar designu, którym zachwycają się krytycy na całmym świecie. Bezkompromisowy w budowaniu klimatu. To co zrobił dla NaparBCN zapiera dech w piersiach. Nad naszymi głowami 7 wielkich zbiorników podłączonych bezpośrednio do kranów na barze.
Stal, dużo cegły, obok drewna i miękkości materiałów na których siedzimy. Świetne oświetlenie, lampy, chyba też indywidualnie projektowane meble. Wszędzie mnóstwo intrygujących szczegółów i czaski – znak rozpoznawczy Naparbier. Industrialny klimat, który wciąga i skutecznie odcinana od tego co na zewnątrz. Więcej o projektancie – www.lazarorosaviolan.com/en/projects/naparbier-barcelona-spain
Więcej zdjęć: https://pl.pinterest.com/pin/436004807659445005/
Klimat wzmacnia kunszt piwowarów i kucharzy, którzy raczą nas sezonowym katalońskim menu.
Mówimy tym samym językiem. Jakość składników. Nieoczywiste połączenia. Nowe technik, ale czerpiące z lokalnej tożsamości. Piwo, które wydaje się tak naturalne do wszystkiego co jemy.
Magia, wielka promocja kraftu i obowiązkowy punkt w Barcelonie.