Concept przyciąga smakoszy i estetów
Concept Stu Mostów to połączenie sklepu firmowego, bistro i pracowni rzemieślników – piekarza, kucharza, serowara i ich współpracowników. Unikalność oferty buduje sąsiedztwo Browaru. Do produkcji precli, pieczywa i musztard używane jest piwo, brzeczka, słody i młóto browarniane.
To też miejsce przyjazne producentom i rolnikom. Obok piwa i pieczywa na zakwasie, spróbować można tutaj naturalnych serów i mięsa. Jedne i drugie przygotowywane są z myślą o przekąskach do piwa i wyszukanych kanapkach. Wszystko jest produkowane na miejscu, na bazie autorskich przepisów, 100% hand made. Pasja, pogoń za źródłami smaku znalazła swój dom.
To jest moment, w którym pojawia się Label Magzine. Szuka miejsc, które zachwycają kreatywnością i designem. Chce inspirować i pokazywać Polskę kreatywną, ambitną i piękną. Pokazuje dokładnie przemyślany, czasem niewidoczny, ale obecny nawet w najmniejszym detalu design, który odpowiada na nasze potrzeby i staje się częścią naszego życia. Zrobili świetne zdjęcia i opisali Concept jako miejsce grzechu warte, które nigdy nie zawodzi.
Cieszymy się bardzo. Label-Magazine łączy ludzi z zamiłowaniem do piękna, sztuki, architektury, designu i fotografii. Przedstawia kreatywnych, zdolnych, żywe przykłady na to, że pasja i wiara w marzenia to wartości, którym chcemy być wierni. Na łamach niezwykłe, wyszukane przedmioty, prezentowane po to by żyć piękniej, lepiej, ciekawiej. Dwujęzyczna formuła magazynu ma na celu promocję Polski i rodzimej twórczości poza granicami naszego kraju.
Relacja Pauliny Kolondry z Label Magazine na http://label-magazine.com/urban-guide-post.php?id=6319
Więcej o Concepcie Browaru Stu Mostów przeczytacie na https://100mostow.pl/concept-stu-mostow/ oraz na stronach http://wroclawskiejedzenie.pl/2016/08/23/concept-stu-mostow-rzemioslo-wysokiej-klasy
Więcej o bieżących ofertach na www.facebook.com/ConceptStuMostow/?fref=ts