Zapraszamy na Walentynki w Taproomie Browaru Stu Mostów przy Długosza 2! To będzie niezapomniany wieczór w murach rzemieślniczego browaru, gdzie zaserwujemy unikatowe i niepowtarzalne dania zestawione z kraftowym alkoholem według zasad foodpairingu. Szef kuchni Kamil Nowicki wie jak trafić przez żołądek do Waszych serc <3 W romantyczny nastrój wprowadzi Was specjalna playlista oraz wystrój naszego taproomu. Uwaga! Nasza oferta jest dla Wszystkich! Możesz przyjść SOLO jak i w parze, czy w grupie. Cena za osobę maleje wraz z ilością osób.
MENU:
Przystawka:
Zupa krem z cukinii / biała czekolada / prażony słód / oliwa chilli / koper
Danie:
Pierś z kaczki / ciemny sos piwny / puree z wędzonego ziemniaka / jeżyny / rzodkiew / orzech laskowy / oliwa pietruszkowa / szalotka
Deser:
Tiramisu /mascarpone / porter bałtycki / czekolada / kwaśna wiśnia / kruszonka piernikowa
+ degustacyjne menu alkoholowe dobrane do każdego dania wg zasad foodpairingu: cydr (przystawka) + wino (danie) + piwo (deser)
Świętnie dopełnia ofertę jedzeniową i pozwala na odkrycie synergii smaku pomiędzy potrawami i alkoholem.
CENNIK:
Cena za parę: 299 zł
Przy rezerwacji 4 osobowej: cena za parę 289 zł
Przy rezerwacji 6 osobowej: cena za parę 279 zł
Cena dla jednej osoby:
– kolacja: 109 zł
– degustacyjne menu alkoholowe: 49 zł
– zestaw: 150 zł
REZERWACJE:
przyjmujemy do 13 lutego za pośrednictwem adresu mailowego: rezerwacje@100mostow.pl lub telefonicznie: 600-715-572.
Istnieje możliwość skorzystania z menu walentynkowego bez wcześniejszej rezerwacji, na miejscu, pod warunkiem dostępności, ilość miejsc limitowana. Rezerwacje są gwarancją dostępności oferty.
ZAPRASZAMY!