Pozdrawiamy z Londynu!
Promujemy WRCLW oraz marki SALAMANDER i ART! 💯🍻 Królują SALAMANDER Milkshake IPA, SALAMANDER Double Dry Hopped DIPA, ART#18 Honey & Vanilla Wheat Wine, ART#19 Rye Brut IPA, ART#20 Hibiscus Citrus Saison – znakomicie przyjęte; Ślęża Brut DIPA warzony Track Brewing. Dużo ludzi, dużo pytań, duże zainteresowanie naszymi piwami.
Jesteśmy po kranoprzejęciu w Mother Kelly’s. Przed nami seria spotkań, degustacji. Zarówno warzonych we WRCLW piw, jak i produktów Conceptu. W Indiebeer atrakcją były nasze piwa owocowe oraz conceptowa musztarda z brzeczką z chili, konfitura z cebuli i chrzan z gruszką 💯🍻
Browar Stu Mostów stworzył obok browaru pracownię rzemieślników – piekarza, kucharza, serowara i ich współpracowników. Pieczemy precle do piwa, pieczywo na zakwasie, robimy musztardę, przetwory. Concpet jest uzupełnieniem oferty Browaru. Szkoli i inspiruje w obszarze foodpairingu. To co robimy dla rozszerzenia piwnej kultury i promocji Polski jest tu bardzo doceniane.