Gotowe zestawy prezentowe i oferta firmowych Kolacji w Concept Stu Mostów
Zestawy świąteczne
Połączyliśmy rzemiosło i patriotyzm lokalny. Warzone na Długosza piwa i przetwory Concpetu Stu Mostów. M.in. nagrodzone tytułem „Najlepszy Smak Dolnego Śląska” musztardy z brzeczką i długo dojrzewające wędliny. Piwa można wybrać spośród dostępnych aktualnie piw marek WRCLW i SALAMANDER. Do piwa dodaliśmy degustacyjne szkło. Świąteczne zestawy mamy w kilku wyjściowych wariantach. Środek wypełniany czarnym papierem, na życzenie zestawy owijamy celofanem, wiążemy rafią. Serdecznie zapraszamy do kontaktu: concept@100mostow.pl +48 531-786-116. Szczegóły oferty i ceny do ściągnięcia w PDF.
Firmowe kolacje w Concept Stu Mostów
Sezonowe menu i zawsze perfekcyjnie dobrane piwa. Każdy styl piwa ma nam coś innego do zaoferowania. Odpowiedni wybór wzbogaca walory i trunku i dania. Zapraszamy by te zasady poznać i czasem łamać, dla ciekawszego efektu. Podczas takiej kolacji możemy zrobić to wspólnie. Korzystamy z produktów lokalnych oraz tych, które od podstaw przygotowujemy w naszej pracowni. Menu zawsze sezonowe. Teraz, późną jesienią, króluje w nim selekcjonowana wołowina, koźlina i jesiotr.
Kolacje często wzbogacamy o zwiedzanie Browaru, rozszerzoną degustacje piw, upominki dla uczestników. Menu oraz cena ustalane są indywidualnie. Więcej szczegółów w PDF, poniżej.
Kontakt: Concept Stu Mostów. mailowo concept@100mostow.pl lub +48 531-786-116
Serdecznie zapraszamy na Długosza!
Concept Stu Mostów jest połączeniem pracowni rzemieślników, bistro i sklepu firmowego Browaru. Tworzymy dania i przetwory z użyciem piwa, brzeczki, słodów i młóta browarnianego. Wiele jest tu skorelowane z harmonogramem produkcji w Browarze. Codziennie wypiekamy pieczywo na zakwasie i precle słodowe. Przetwory i sezonowana na miejscu wołowina są składnikami serwowanych śniadań. Wszystko co tworzymy można wziąć ze sobą lub spróbować na miejscu. Wychodzimy naprzeciw smakowym schematom. Chętnie o tym opowiadamy, organizujemy warsztaty i opisane wyżej Kolacje.
Zapraszamy do współpracy