CZY MASZ
UKOŃCZONE
18 LAT?

ARE YOU
OVER THE AGE
OF 18?

PRODUKTY SPECJALNE

Oferta produktów na bazie piwa, brzeczki, słodów i młóta

Podstawę lokalnej sprzedaży stanowi pieczywo na zakwasie, precle i musztardy łagodna oraz z chili. Pozostałe produkty są dostępne w krótkich seriach, liczonych raczej na kartony niż palety.

Wszystko jest skorelowane z harmonogramem produkcji w Browarze i w konkretnych gospodarstwach. Michał sprowadza podstawowe produkty od znakomitych dostawców. Zna ich, jeździ tam osobiście. Jako wyjściowy produkt przywozimy np. aż 3 odmian mleka. Od krów polskiej odmiany Czerwonka oraz ras kulinarnych Jersey i Limousine. Z Łukaszowic, Grochowa i Obornik, Eko Jar. Z każdego robimy inny ser, każde inaczej się zachowuje, daje inne smaki. – Jesteśmy rzemieślnikami, ta filozofia jest we wszystkim co robimy. Kuchnia pubu jest taka sama jak piwo robione w browarze. Wszystko naturalne i jeden prymat – jakości. To sprawia, że wszystko to smakuje tu inaczej. Inaczej pachnie i dłużej utrzymuje świeżość – komentuje Michał.

Concpet zaprasza do eksperymentu. Takim super przykładem jest ketchup z buraka, który powstał 1,5 roku temu z czystej przekory Michała. Jest mocno kolendrowy. Używana kolendra ma opinię najlepszej na świecie, taką sprowadzają piwowarzy w Browarze. Jest lekko pikantny, octowy . Słodycz daje burak a nie cukier. Jedynym konserwantem jest ocet, nie ma polepszaczy, regulatorów, stabilizatorów. Od dawna klienci prosili o jego słoikowanie. Teraz jest to możliwe. Słoikujemy dodatki. W tym kajmak – nasz stały dodatek do ciast i deserów.

 

NEWSLETTER

ZAPISZ SIĘ DO NASZEGO NEWSLETTERA I BĄDŹ NA BIEŻĄCO

-
mautic is open source marketing automation